vksnr ifntung 2021

Всеукраїнський студентський конкурс наукових робіт у галузі «Нафтова та газова промисловість», що проходив 6 квітня 2021 року онлайн на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, завершив свою роботу визначенням переможців у номінаціях:

    • «Обладнання нафтогазової галузі»,
    • «Нафтогазова інженерія»,
    • «Електроенергетика та вимірювальна техніка»,
    • «Економіка та управління підприємствами нафтогазового комплексу»,
    • «Геологія, геофізика та безпека довкілля».

Обрати найкращих із кращих було нелегко. Адже в конкурсному відборі взяли участь 110 студентів з 80 науковими роботами. До заключного етапу  конкурсною комісією  рекомендовано  65 робіт, які презентували 73 студенти  з  25 навчальних закладів України. І рівень їхньої праці був дуже високий. До заключного етапу  конкурсною комісією було рекомендовано  65 наукових робіт, представлених 73 студентами  із цих навчальних закладів.

Комісія оцінювала й актуальність порушених проблем, і новизну та оригінальність ідей, і методи дослідження, й теоретичні та практичні результати  конкурсантів, джерела використаної інформації, якість оформлення робіт і наукові публікації. Рецензентами виступили не тільки відомі вчені, але й представниками нафтогазовидобувних компаній.

Дипломом I ступеня в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу-захисту студентських наукових робіт у галузі "Нафтова та газова промисловість" (секція "Обладнання нафтогазової галузі") нагороджені студенти: Андрій Наталуха та Симеон Єсипчук (Сумський державний університет).

Організатори заходу оголосили подяку всім конкурсантам та їхнім науковим керівникам, щиро привітали переможців і побажали подальших здобутків на науковій ниві. Адже студентський конкурс – це тільки одна з перших сходинок в обраній спеціальності. Попереду – прекрасна дорога до професійних висот!

Додатково: ознайомиись з роботами конкурсантів можна ТУТ.

https://nung.edu.ua/news/pidsumki-konkursu-pidbito-peremozhciv-viznacheno

СУМСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна
факультет технічних систем та енергоефективних технологій (ТеСЕТ)
кафедра «Хімічної інженерії,  Лабораторний корпус "А".

e-mail: [email protected],

            [email protected]

тел. +38(0542)33-71-24, 68-77-95, 33-70-73;

тел./факс +38(0542)33-40-58, 33-71-42.