13 лютого 2013 року студенти спеціальності «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будматеріалів» у супроводі докторанта кафедри "Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв (ПОХНВ)" Олександра Ляпощенко факультету технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету відвідали нове виробництво АТ «Технологія», побудоване у 2009 році та оснащене сучасним технологічним обладнанням у відповідності до девізу «Сучасні технології – стабільність успіху!».

Нагадаємо, АТ «Технологія» є підприємством, що спеціалізується у виробництві укупорочних і пакувальних матеріалів. За час свого існування компанія зайняла міцні лідируючі позиції не лише на ринку України, але і за кордоном. Експорт продукції підприємства здійснюється в 33 країни світу і охоплює чотири континенти. Назва заводу говорить про прагнення колективу завжди рухатися в ногу з часом, використовуючи найсучасніші технології. Вектор розвитку АТ «Технологія» спрямований на постійне самовдосконалення, яке реалізується в системах виробництва, менеджменту і контролю якості продукції.

 

Протягом екскурсії делегація СумДУ оглянула цех з установками виготовлення поліетиленових плівок для ламінації та комбінованих багатошарових ламінаційних матеріалів, а також лінії виробництва пакетів (упаковочної тари) Bag-in-box, термоусадочних та поліламінатних ковпачків, шампанських капсул, паперових та алюмінієвих етикеток з повнокольоровим флексографічним друком та фігурною висічкою.

Учасники заходу вдячні нач. відділу практики та інтеграційних зв’язків з замовниками кадрів Роману Васькіну за організацію екскурсії.

Нагадаємо, що випускники Сумського державного університету успішно проходять стажування та практику на цьому підприємстві, а також – будують свою успішну кар’єру.

 

СУМСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна
факультет технічних систем та енергоефективних технологій (ТеСЕТ)
кафедра «Хімічної інженерії,  Лабораторний корпус "А".

e-mail: [email protected],

            [email protected]

тел. +38(0542)33-71-24, 68-77-95, 33-70-73;

тел./факс +38(0542)33-40-58, 33-71-42.