23-24 квітня 2014 року на кафедрі "Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв (ПОХНВ)" відбулась ІІІ Всеукраїнська міжвузівська науково-технічна конференція "Сучасні технології в промисловому виробництві" за секцією "Хімічна технологія та інженерія".

У результаті обговорення доповідей за результатами конференції були обрані переможці:

Перше місце - Савченко Наталія (гр. ХМм-31) "Порівняльна характеристика пневмокласифікаторів зернистих матеріалів" (наук. кер. – к.т.н., доц. Юхименко М.П.).

Друге місце - Усик Руслан (гр. ХМ-01) "Моделювання течії з вільною поверхнею водонафтової емульсії та процесу її дегазації у трифазному сепараторі УПСВ установки підготовки нафти" (наук. кер. - к.т.н., доц. Ляпощенко О.О.).

Третє місце - Сердюк Олександр (ХМм-31) "Моделювання процесів сепарації та прогнозування ефективності блочного горизонтального газосепаратора УКПГ для газових та газоконденсатних родовищ" (наук. кер. - к.т.н., доц.Ляпощенко О.О.).

Кафедра «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв» щиро вітає молодих науковців, бажає їм творчого натхнення та подальших успіхів у науковій роботі!

Ознайомитися з тезами доповідей можна у збірниках матеріалів конференції:

Матеріали та програма конференції.Частина I.

Титул збірника.Частина I.

Матеріали та програма конференції.Частина II.

Титул збірника.Частина II.

СУМСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна
факультет технічних систем та енергоефективних технологій (ТеСЕТ)
кафедра «Хімічної інженерії,  Лабораторний корпус "А".

e-mail: [email protected],

            [email protected]

тел. +38(0542)33-71-24, 68-77-95, 33-70-73;

тел./факс +38(0542)33-40-58, 33-71-42.