2014 Диплом I ступеня Фурса О.С. НУХТ10-11 квітня на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ) відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської сировини».

На конкурсі було загалом представлено 137 студентських робіт, присвячених технології та обладнанню харчових виробництв. Серед них – наукова робота студента кафедри «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв (ПОХНВ)» Олександра Фурси «Гідродинамічні чинники роботи вихрових грануляторів зваженого шару для одержання харчових продуктів» (науковий керівник – к.т.н., доцент Артем Артюхов).

За результатами захисту студентської наукової роботи організаційний комітет II туру конкурсу визнав наукову роботу Олександра Фурси кращою на секції «Процеси машин і апаратів харчових виробництв» та відзначив дипломом I ступеню.

Факультет технічних систем і енергоефективних технологій (ТеСЕТ) та кафедра «Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв (ПОХНВ)» щиро вітає переможця, бажає молодому науковцю продовжувати актуальні наукові дослідження та підкорювати нові вершини в науці!

СУМСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
вул. Харківська 116, м. Суми, 40007, Україна
факультет технічних систем та енергоефективних технологій (ТеСЕТ)
кафедра «Хімічної інженерії,  Лабораторний корпус "А".

e-mail: [email protected],

            [email protected]

тел. +38(0542)33-71-24, 68-77-95, 33-70-73;

тел./факс +38(0542)33-40-58, 33-71-42.